Jerrys gamla saker..

Idag har vi varit hos Franks farmor och farfar och druckit kaffe. Med oss hem fick vi en overall med tillhärandemössa som Jerry hade när han var liten. Tyvärr passar den inte Frank då overallen är i strl 60 och Frank har strl 80 i sin overall för tillfället. Vi fick även stickad mössa, tröja och byxor som han också haft. Tror det var hans mormor som stickat. Mössan passade men det andra var för litet det med. Däremot fick han två par skor med. De passade. strl 19 och strl 22. De trodde Jerry hade haft dom med men var inte helt hundra. Men vi säger det. Han var så söt så. Han somnade tidigt idag. Han var så trött så jag gav honom kvällsgröten vid 19.00 och 19.50 snarkade han för fullt. Han brukar annars få kvällsgröten vid 20-20.30. Men jag kunde bära ner honom i sängen utan att han har vaknat än så han var väl trött. Jag funderar på att krypa ner i sängen jag med. Sitter mest och är rastlös ändå.

franks sovrutiner

det fungerar inte jättebra att blogga genom mobilappen. vet inte om det är min mobil som är kass eller appen som är det. jaja.. Frank har börjat sova mycket bättre på natten nu. Han har för nån vecka sen börjat vända sig på mage när han sover och då vaknade han inte lika ofta och ville ha mat, utan det räckte med nappen. sen gick det några dagar och han åt bara 2-3 gånger på en natt och somnade snabbt om och han vaknade för dagen vid 8-9 i två dagar har han nu bara vaknat en gång för mat vid 3-4 sen vaknat 8-9 jag hoppas det håller i sig. det gick tillochmed bra för Jerry att natta honom igår. De gick ner och la sig i sängen, efter en halvtimme kom jerry upp och då hade frank somnat. Så det går framåt framåt hela tiden. Nu vaknade han däremot efter att ha sovit en liten stund..

Nattning

Efter enochenhalvtimme i sängen och tömda tuttar sover Frank äntligen. Jag är också trött. Att äta sockerkaka till middag var ingen superidé får jag erkänna. Men gott det var det.

Snart börjar programmet på femman om svärföräldrarna från helvetet eller nåt. Det vill man ju se. Eller nåt.

Medan Frank snarkar ska jag försöka bli trött och sova jag med.


Frukost

Nu har vi ätit frukost. Frank åt en tallrik gröt med katrinplommon i. Jag tryckte i mig 4 stycken rostemackor med smör på. Idag är det höst för hela slanten. Det är höst mina vänner. Det tycker jag vi myser på.

Och en bild på Frank mitt i ett glädjetjut. Han låter hela tiden och sitter inte still en sekund. Min älskade plutt


RSS 2.0