regnigt

Bästaste Frank blir snart 4 månader. Inte klokt vad tiden går.

Just nu ligger han och sover middag i sin vagn på balkongen (som han brukar). Vi var på väg ut och gå en runda och lämna filmer som vi lånat av hans föräldrar men det öste ner hela tiden och Frank vill inte ligga i sin vagn utan ska ju tvunget bli buren (jag bär han gärna i bärsjal men Jerry tycker han borde ligga i vagnen)

Jag bar honom i sjalen i alla fall och vi tog en tur till Netto och tillbaka igen bara för att köpa hem middag och godis. För vi kom fram till att när det är så här kasst väder på sin semester får man lov att äta godis och kolla på film.

Vi skulle varit ute hela dagen egentligen då jag har målat i vardagsrummet och det luktar väldigt starkt men nu får balkongen räcka för Frank.


Han ammar på som bara den och inget annat går hem. Vi ville börja med gröt lite smått nu när han blir 4 månader men väljer att vänta. Han klöks och gillar fortfarande inte alls sina d-droppar som han får varje dag.

Tur att man kan helamma till 6 månader :) det underlättar en del. Även om man knappt kan vänta tills man får se alla hans grimaser när han ska smaka mat.

på tal om det så ska jag beställa hem mosboken tänkte jag. hoppas den är bra.


Nu börjar vår filmdag. vi ska se trassel .


RSS 2.0