Babysim

Ja. Jag skrev en rad om det på facebook med.. babysim idag. Jag var orolig att Frank skulle tycka det var läskigt, eller hata det rent ut av... eller att han skulle bajsa och byxorna inte hålla tätt.. men inget av det stämde.

han älskade det. simma på mage var roligast och sjunga i slutet. Att simma på rygg ville han inte riktigt. han ville inte slappna av alls utan höll upp huvudet hela tiden.

jag kände mig lugn hela tiden. trodde jag skulle vara rädd för att tappa honom men det gick hur bra som helst.

Jag hoppas att det går lika bra nästa gång. längtar redan :)


tänder

glömde berätta att han har fått en tand.. eller nej nu ljuger jag.. lillplutten har fått två tänder. den första kom strax efter hans fyramånadersdag och den andra upptäckte vi igår.. men den har nog varit där i någon dag.

det känns verkligen helt tokigt med tänder i hans mun. men han är sååå söt med sina små bissingar..
long time...

vad tiden går fort. Och jag hinner inte med alls.

Frank har börjat smaka lite mat. Det fungerar faktiskt bättre än vad jag trodde. Han gapar stort efter skeden och tycker han att jag tar för lång tid på mig innan jag stoppar in den i munnen så dyker han efter den. Sen grimaserar han. Varje gång. varje gång han får i skeden ser han lika förvånad ut. Han har fått smaka gröt varje morgon nu i fem dagar, och har fått smaka potatis 3 dagar. Vi väntar med potatisen nu och låter han smaka gröten veckan ut. Sen på måndag så börjar vi med potatis igen.

Han har storlek 68 för det mesta, men man kan även få på honom en och annan body i strl 62 (tajt blir det men inte för litet) byxor i strl 62 blir shorts och det ser inte snyggt ut. Byxor i 74 fungerar vissa och bodys likaså.

Vi har även provat ha honom i sin sittvagn då han hatar sin liggvagn och vi får bära runt på honom hela tiden.  MEn sittvagnen går bra. Han sitter jättefint och bra i den och vi slipper bära honom lika mycket. dessutom så får han inte riktigt plats i sin liggdel längre.

Det gör väl inget egentligen att han vill bli buren, men det är tungt och varmt. jag har honom i bärsjalen jättemycket och det underlättar men den blir som ett extra plagg på och då blir det ännu varmare.

Ikväll ska vi på gårdsfest. Det bjuds på helstekt gris. Frank sover middag nu och jag passar på att göra vid mig. Ansiktsmasken ska av. Sen får vi se vad det blir  för kläder. Man är fortfarande "gravid" om magen och brösten hänger nere vid knäna...

Men det gör väl inget. Magen förvinner så småningom och brösten kan man ju alltid klippa av eller något.


RSS 2.0