utsövd

inatt sov Frank från klockan 23.30-06.00. Ni kan tro jag var chockad när han väckte mig då .. sen efter lite mat somnade han om igen till halv tio. Det behövdes för båda två tror jag efter många vakennätter.

Så jag tackar min älskade son Frank för att jag äntligen har fått sova sammanhängande.

Nu ska Frank och Jerry bada och i eftermiddag ska vi hälsa på världens finaste Elvira!!Frank 3 månader

Idag är en stor dag. Frank fyller 3 månader. Vi kan ju låtsas att det är därför jag bakat en massa, men det är provbak inför dopet.
Han är stor och stark och har en enorm vilja och kämpar. Han vill helst "gå" hela tiden och blir arg när vi inte håller upp honom. Lägger man honom på mage så lyfter han huvudet utan problem och han sprattlar med benen så han flyttar sig, men armarna har han inte riktigt fått ordning på ännu.

Han slänger sig hejvilt när man håller honom och sparkar ifrån med benen så det gäller att man håller i annars flyger han lång väg.

Han gillar att äta mycket på natten fortfarande och det fungerar bra. Man har anpassat sig efter det sovmönstret men häromnatten sa jag: "Det ska bli skönt när han är 15 år och sover över hos en kompis, då ska jag ha sovmorgon"

Han ler och jollrar för fulla muggar och igår tyckte jag att han skratta några korta bubbelskratt. vet inte alls när de börjar skratta på riktigt?
Jaja.. den 2 augusti ska han till bvc igen och då ska han få vaccin tror jag hon sa. Det kommer vara Jerry som går dit den gången kan jag berätta.

Vi ska till Franks farmor och farfar nu och bjuda på tårta och kakorna jag gjorde igår. Känns lite dumt att slänga det och äta upp allt hinner man inte. Haha eller jo vem försöker jag lura? klart jag hade hunnit äta upp allt det men det blir inget bra då.

Jag ringde frisören idag för att boka tid innan dopet och det visade sig att hon var fullbokad hela vägen. Så jag får ha dopet med värsta utväxten och slitna toppar.

Får fundera ut en bra frisyr och så får jag försöka hitta något väldigt snyggt att ha på mig. Det lär bli svårt.

Nej nu ska jag försöka packa ihop oss så vi kan komma iväg när Jerry är klar.


skratt?

Frank har två gånger innan låtit som han skrattat liiite. Jag har inte vågat tro att det är skratt på riktigt.

Idag så ligger vi i soffan och leker "flygplan" och "helikopter" som han älskar och leendet är stort som alltid. Men så gör han det från ingenstans känns det som.

Ett bubblande skratt som kommer om och om igen när han åker upp och ner samtidigt som jag gör helikopterljud.

Hela min kropp blev helt varm och aldrig någonsin har jag känt en sådan känsla.


Allt annat kan slänga sig i väggen. Det Frank ger mig  är bättre än ALLT!!

bara så att ni vet

glömsk

Frank sover sin middag nu. Lite senare än vanligt. Han kom inte till ro riktigt. Han fick "Hänga" i sjalen medan jag gick och plockade undan lite och dammsög men han somnade inte ändå, vilket han brukar. Han tittade med stora ögon på vad jag gjorde och hade mycket att klaga på för prata, gjorde han så bubblorna sprutade.

Så jag tog till knep nummer två: sätta på melissa horn, sjunga och dansa med Frank i sjalen tills han somnar. Det lyckades.

När han somnat så slog jag in present till My och Stefans bebis som är på väg och plockade lite till. Jag hittade massa liberopaket som jag sparat för att jag ska registrera poängen, så jag satte mig framför datorn för att göra det lite snabbt så jag kunde slänga påsarna sen. Men tror ni jag har registrerat paketen än? Och hur länge tror ni jag suttit här?

Ja, vilken minut som helst vaknar Frank och då har jag inte gjort hälften av städningen som jag tänkte hinna med medan han vilade.

Ibland är jag bara för dum.

hejsan

Åh vad Frank är underbar. Ville egentligen bara säga det.

Han har blivit så stark  nu och det nästan bästa han vet (förutom tutte då haha) så är det när vi håller honom under armarna så han kan "gå". Innan för inte så längesen älskade han att ligga i soffan bredvid en och snacka och busa. Nu ska han sitta och stå och ligga ner kommer inte på tal om man inte sover nästan.

Babysittern sitter han i när vi äter och så snackar vi med honom hela tiden och han tycker det är superkul. Men att ligga i babygymmet är fortfarande inte så värst skoj. Det var tur att vi inte köpte något dyrare (vi köpte ett på ikea) men frågan är om han inte gillar det vi har för det är tråkigt.

Jaja. Han klarar sig galanti utan babygym. Han har fått en speldosa som är en clown av jerrys lillasyster Jina. Hon hade den när hon var liten och Frank älskar den med. Han kan titta på den hur länge som helst och lyssna när den spelar.

Napp får Frank när vi åker bil och när han ska sova. Inte annars och han vill oftast inte ha den. Men tummen och andra fingrar har han gärna i munnen. Så jag försöker få honom att välja napp istället men gud nej.. Handen är så mycket godare tycker han.
Han myser ner sig i allt tyg han får tag på och har nästan alltid ett gäng salivbubblor utanför munnen. Ibland får han till riktigt stora bubblor och ja, man vill så gärna ta kort men man hinner inte.

Jag är fortfarande väldigt dålig på att ta kort på lille biffen. Jag liksom glömmer bort det. Sen kommer jag på det en dag och så tar jag hundra bilder.


Här är Frank på sin första marknad. Han sov hela tiden i sin sjal. Nu vet jag inte när eslövs marknad var, men det var ett tag sedan.

Sjalen är jättebra och smidig på alla sätt o vis. Snart får han även sitta framåtvänd och det tror jag han kommer uppskatta mycket då han älskar att vara med. Men han får snällt åka "inåtvänd" i ett tag till då han är för liten än.

Jaja.. som vanligt är mina inlägg i denna bloggen väldigt konstiga och så är det..

Nu ska jag packa picknickväska inför min systters kalas som jag och släkten ordnat i frostavallen. Överraskningsdax :) 
bildregn
Så här ser jag och Frank ut idag. Vi har haft Nahina på frukostdejt och när Jerry kommer hem ska vi till Nova för att handla present till henne. Hon har 25års fest imorgon och vi ska dit. Jag och Frank då. Jerry jobbar hela dagen imorgon. Det blir första gången vi går på fest ensamma men det ska nog inte bli några problem.

Just nu sover han lite middag. Det händer inte allt för ofta men han blir lite gladare framåt kvällen om han gör det.
RSS 2.0