bara massa struntprat igen

Snart ska vi ner och köpa massa munkar. Sen ska jag försöka att INTE frossa.

Ikväll är det fotboll för hela slanten. Jag får väl rota fram min barcelona-tröja som jag köpte när vi kollade på fotboll där. Fast Jerry hejar på Manchester United.

Om vädret tillåter så blir det grillat ikväll. SÅ det ska vi med fixa när vi är iväg.

Annars är det, det gamla vanliga som behöver fixas. Tvättstugan är fortfarande kaos och min garderob behöver städas och fixas.
Mina stackars skor bor fortfarande på golvet i en gigantisk hög och jag hade gärna fixat en hylla till dom. Nu när jag har börjat använda dom igen och allt. Alla kan inte stå uppe i hallen samtidigt.

Jag hade gärna renoverat garderoben som nästa projekt men det är inte det viktigaste så därför får den vänta ett tag.

Vi ska bygga upp en vägg i det stora rummet, så där blir två rum istället för ett. Så då har vi tre sovrum som det var i huset från början.
Det ena ska bli biff-rum och det andra ska bli hobbyrum eller vad vi ska kalla det för. Jag ska ha min symaskin där hade jag tänkt och Jerry ska ha sin dator där. Till det rummet ska vi få lov att smita till när vi behöver egentid. Så det gäller att man väljer rätt saker att ha där inne.

Nu får jag skriva inköpslista innan jag glömmer skriva upp kattmat. Då blir Ester ledsen. Eller inte. Hon har fått makrill till frukost och det hade hon nog kunnat leva på hela dagen.

organiserad röra?? Det var ett tag sen

Idag har vi haft en innedag då vi var plockat här hemma. Vi har fixat med tvätten och dammsugat.

Vi har samlat på oss massa saker på konstiga ställen och vi har inte riktigt någon plats för dom. Så vi har väldigt rörigt här hemma.

När vi ska få besök så försöker man röja men det slutar med att man flyttar runt sakerna till andra ställen. Helt meningslöst.

Vi får ta lite då och då och se hur det blir. Sen måste jag sluta spara mina tidningar till senare. Nu har jag nog tre nummer av ELLE som jag har tänkt läsa vid senare tillfälle som bara ligger och skräpar. Jag har dessutom fler tidningar.

Jaja. Vi ska nog få rätt på detta med.

En sak är iaf säker. Vi behöver mer förvaring i vardagsrummet. En möbel där man kan slänga i sånt som inte behöver ligga framme alltid men som ändå används varje dag.

Jag hör att Jerry gör fruktsallad i köket. Det luktar apelsin hela vägen hit. Det ska bli gott.

Annars händer det inte så mycket. Senare får vi väl ta en promenad med så man får i sig dos av friskluft.Tisdag

Nu ska vi ner till stan och kolla läget i regnet. Härligt säger jag.

Vi ska även äta lunch ute.

Vardagslyx jadå :)
ester på äventyr igen

När jag och grannen var på väg till Netto innan så tyckte Ester det var en bra idé att följa med. Så hon följde efter oss hela vägen. Vi försökte bli av med henne men lyckades inte riktigt.

Vi var lite rädda att hon skulle följa med hela vägen in. Det hade inte förvånat mig alls om hon gjort det.

Hade varit just snyggt om min mobil ringt inne på netto

"Hej, vi har hittat din katt på Netto"
"Ja, jag tar med henne hem, hon ville bara med och handla. Ni vet, jag köper alltid fel tonfisk så hon tyckte det var lika bra att följa med själv"

Nej.. Så var det ju inte.

Men på vägen hem var hon inte kvar och hon är fortfarande ute på vift. Det dumma är att det är en väg med ganska mycket trafik vid netto så ni kan ju tro att jag är nervös nu. Jag tänkte gå en runda och leta lite innan när jag var ute med Signe, men det var en viss biff som inte tyckte likadant så det blev inte så lång runda som jag tänkt.


Så vi får hålla tummarna att Ester inte blir påkörd och att hon inte gått så långt att hon inte hittar hem.


Trevlig måndag på er förresten


snabba leveranser gillas starkt

Visst är det underbart när man beställer en sak från internet, och man får det dagen efter?

Igår beställde jag något jag velat ha en längre tid och vid 10.00 idag kom ett sms om att jag kunde hämta paketet på coop. Hur najs är inte det?

Så vi ska snart ut och hämta det sedan gå en runda på stan eller något. Det ser mulet ut så vi får hoppas att det inte börjar regna.

Jag ska försöka dra på mig ett par byxor, hur obekvämt det än må vara.

en helt vanlig onsdag

Idag bjöd vi in min älskade morbror på grillat. Han har varit på besök i skåne. Han bor ju i Luleå nuförtiden så man ses ju allt för sällan.

Men ikväll fick vi träffat honom. Vi bjöd även in systeryster och David så de fick god mat dom med.

Det blir alltid så sorligt när han går för man vet inte när man ser honom nästa gång. Men jag är glad att han kommer och hälsar på.

Annars har vi tillbringat dagen fram till halv elva i sängen, sen åt vi sen frukost ute i trädgården. Tack pappa för utemöblerna. Efter det envisades Jerry med att spruta vatten på mig så jag valde att gå in istället och sitta framför datorn istället. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Imorgon ska jag försöka komma iväg och kolla efter konfirmationspresent till min kusin som konfirmerar sig på lördag.

Kanske något att ha på sig med. Det har jag nämligen inte.


Nej nu börjar Bigbrother om någon liten minut. får inte missas..

biffigt

Mitt liv består mest av biff just nu och eftersom jag har valt att ha denna bloggen biff-fri så kommer det vara tyst här ett tag.

Jag lovar att jag updaterar så fort det händer något annat kul än biff.


Nu ska jag se bigbrother.

puss

RSS 2.0