fullt på schemat

Igår var en dag med massa saker inbokat. Trevligt när man har det.

Först lämnade jag Svea och drack en kopp kaffe, sen lunchade jag och Jerry i stan på hans rast och när jag lämnat honom på jobbet mötte jag upp fina Nahina som kom med fina victoria's secret-krämer till mig. En lotion, en duschkräm och en butter. Najs. TACK TACK för du ville göra dig besväret att handla till mig. Nu kan man lukta lite gott ibland.

På kvällen var jag hemma hos Lina och vi åt dips för hela slanten. Och så såg vi två filmer. Leagally blonde 1 och 2.
Ettan är helt klart bra, men tvåan (som jag inte sett innan) var mycket dålig. Ettan har jag och Lina sett väldigt många gånger. Vi kan hela filmen utantill och det är nog inte filmen i sig som är bra, utan mer att det är "vår film". Ungefär som ett kärlekspar har en speciell låt, så har jag och Lina en speciell film.

Jaojao.
Jag körde sen hem och fick bädda ner mig ensam i sängen eftersom Jerry jobbade natt. Men jag somnade faktiskt gott ändå. Fast jag släckte aldrig lampan och tvn. Ja, jag är fortfarande mörkrädd. 24 år gammal :)

Om cirka två timmar ska vi på kalas och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det är inte lätt just nu. Jag har en klänning men problemet e att den är lite för kort och att jag antagligen inte har några strumpbyxor som e hela..

Får se vad jag hittar.

vad gör ni denna förtjusande vårdag?

återlämning

När jag är redo så ska jag köra hem Svea. Hon kommer vara så lycklig. Jag hoppas hon har haft kul här även om vi har varit lite irriterade på dom ibland.

Signe och Svea tar fram varandras sämsta sidor. Varför kunde det inte varit tvärtom?

Men de är härliga ändå. Jag tror Signe kommer sakna att ha någon att busa med. Hon kommer sakna sin syster.
Fast hon är ju ingen som gillar att dela med sig så hon blir nog glad av att vi ger all uppmärksamhet till henne igen, bara hon som får ben och bara hon som ska ha godis.


Nu ska jag ner och se om jag kan hitta något att ha på mig.

goddag

Igår var vi och fikade på röstånga mölla. Surdegsbulle, juice och kaffe ute i solen bland häftiga saker.

Vi körde sedan vidare till IKEA och shoppade loss lite. Vet ni hur lite folk det var? så himla skönt. tisdagar is the shit alltså.

När vi kom hem så hängde vi upp gardinerna, som jag sen fick fixa längden på men det löste sig snabbt, sen byggde jag ihop en möbel och kollade på bigbrother.

Idag finns d inget inplanerat. Jag kör en "varannandag" livsstil. Fullt ös - nästa dag medvetslös.

På fredag ska jag klippa mig och bli fin i håret. Färga min utväxt. Man vet inte när det ska hända nästa gång.

Vår tv är fortfarande sönder och vi behöver (läs vill ha) en ny till sovrummet. Så nu ska jag räkna lite på vår ekonomi och se om vi har råd att köpa en tv eller inte. Jerry är på brandutbildning. Hoppas han inte ska leka med eld.


stek, stekare, stek-kast

Ja det är ju det här med att göra mat. Det är inte min grej.

Jag har försökt nu när jag ändå ska "gå hemma och dra" att bli bättre på att laga mat. Såsen blir lite godare för varje gång och potatisen inte överkokt.

Men idag tänkte jag vi skulle ha stek. Medan Jerry sliter i sovrummet så gör jag stek. Men nej. Det går åt helvete så jag får väl ringa pizza istället.

Det roliga är att jag inte har brutit ihop än.. Men jag är bra sugen på att bara slänga steken ut genom rutan..

Men jag andas. 4 djupa andetag... som "svärfar" brukar säga till mig.


ojdå vad tiden går

Har kollat på bigbrother ett bra tag nu och inser att klockan är mycket.. ska iväg om en liten liten stund. Bäst jag skyndar mig.

Jag ångrar faktiskt inte en sekund att jag köpte BB-live. Det är väldigt roligt.

RSS 2.0