dagböcker från förr

Idag när jag packade så hittade jag lite gamla dagböcker. De låg förvånandsvärt (ojoj stavning på det ordet tack?) öppet och synligt.
Det stod inte så mycket i dom. En hade jag bara skrivit två sidor i men ändå gett ett namn "Allt som det borde vara"

Ja.. Alla mina dagböcker har fått en titel. Som en bok. Och inte en enda är fullskriven. Det är ändå kul att spara det lilla man har klottrat ner.

Det mesta (läs allt) är från när man var en deprimerad tonåring som inte visste hur någonting skulle sluta.

Nu vet jag inte så mycket mer än innan. Förutom att man fått svar på ifall man kommer över en viss kille, om man någonsin skulle kunna flytta hemifrån och om man över huvudtaget skulle få ett jobb och ta studenten.

Svar ja.

Och med det sagt ska jag äta ostbågar och bli riktigt gul om fingrarna.. MUMS

Jag, Jerry och ostbågar

Jag och Jerry har varit iväg och fixat flyttlådor. Vi köpte på ÖoB så nu är det bara att börja. Jag vill bara få det gjort. Så det kanske känns som om det går snabbare tills vi flyttar.

När vi kom hem ville jag alltså börja packa direkt och Jerry ville att jag skulle göra mat.

Jerry: Gör du mat nu då?
Jag: MEEEN jag vill ju packa lite först. Är du så hungrig då?
Jerry: Ja, jag behöver energi.
Jag: jaja...
Jerry: Men ge mig en skål ostbågar så ordnar det upp sig

Så nu sitter jag här och bloggar och ska snart packa och hörde precis Jerry skrika från datorn: SÅja, Nu är jag människa igen


utrensning

Kvällen igår blev lyckad. De bjöd på god mat och allt. Jag blundade igenom hela första filmen och den andra skrattade jag mig igenom.

Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske börja sortera kläder som ska packas ner som ändå inte används. Om jag orkar. Vi får la se.

Nej nu ska ja fan ta min lilla rumpa ur soffan och börja rensa.. ALLT ska bort.. någon som vill ha ?



Halloween.

Efter jobbet idag så åt jag fransk hotdog som jag tvingat Jerry fixa på ica. Sen försökte jag sova bort min huvudvärk.

Men jag kunde inte somna så det blev bara en timme på soffan.

Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Eller tja. Jag har slängt på lite smink och satt i två klämmor i håret. Orka engagera sig liksom.
Sen har jag på mig en långklänning. Den ska jag krypa upp och i när det blir för läskigt på festen.

Jag har hört av Heather att det blir paranormal aktivity (stavning?) och den har jag bara sett hemma hos Patrik, mitt på ljusa dagen med pizza. Dessutom var det på hans dator och inget sånt där bioljud.

Jag vet iaf vad som händer så jag kan sitta och blunda. För jag tror ju inte Jerry är så sugen på att sova med alla lamporna tända och tvn på hög volym..



Ja, jag är usel på att ta bilder på mig själv. och var fan kom finnen under läppen ifrån?? Jävla hormonfinne.. vi skyller på det.

Jag skyller allt på hormoner. Så det så

Ne, nu ska jag ut med Signe en liten runda innan det är dax att köra.

Vad ska ni göra ikväll?

ont i huvudet

Åh skallebank och en "olustighetskänsla" i kroppen.

Jag tror det är morgondagen som spökar. Det kommer vara tufft. Men man klarar av mer än vad man tror.


Jag funderar på att gå och lägga mig redan nu för jag orkar inte ha ont i huvudet mer. Men jag kommer nog inte till ro. Det går bara skit på tv och jaaa...


usch ja godnatt på er.

överraskning

Och mitt i allt elände så hittar jag ett kuvert.

Det är från LIM & HANDTRYCK. Jag har varit på en mässa med skolan i ronneby för hundra år sedan känns det som och där såg jag en tapet som jag blev helt förälskad i och har inte glömt den sen dess.

"Den tapeten ska jag ha i mitt sovrum en vacker dag" har jag sagt och tänkt massa gånger.

Så nu när vi köpt hus så tog jag tillfälle i akt och mejlade dom och frågade om priser och om man kunde få ett litet prov hem. Och visst kunde man det.
Priset var saftigt (precis som jag visste) men inte alls så saftigt som jag trodde.

Tapeten. Den var fortfarande gudomligt vacker och den är precis som jag minns. Jag kommer tyvärr inte ha råd att använda tapeten till hela rummet. Vi får se. På något sätt så ska jag använda den.


Tapten vill jag egentligen inte visa på bild eftersom den liknar inte alls sig själv i färg när man tar med en usel webcamera. Den är iaf röd och guld. Åh jag är så glad att Jerry med tycker den är fin. Han har bara sett den på bild än så länge så när han kommer hem ikväll hoppas jag han blir lika förälskad som mig.

Nu ser jag att klockan börjar bli massa och jag ska hämta ut ett paket på pressbyrån innan jag kör..


hejsvej



färdiga

Då var man hemma igen. Och det var ju inte en så farlig runda den där hälsans stig. Riktigt mysig faktiskt..

En mindre trevlig överraskning fick jag när jag kom hem. Inte så kul men det ska nog orda sig.

Nu ska jag luncha lite.

Höstpromenader och sovandes (lat)hund

Godmorgon.

Om bara några minuter så ska jag och Signe bege oss ut i det härliga höstvädret för en promenad med B. Och Signe ligger fortfarande och sover. Hon har inte ens gått och ätit frukost. Ja.. jag har försökt väcka henne.

Hur kan min hund ha blivit så här lat?

Hoppas hon vaknar till liv när vi är ute så jag slipper dra henne hela vägen. Det hade varit hemskt om jag hade gjort henne SÅÅÅ lat.

Vi har haft det kämpigt här hemma nu några månader. Där jag bara legat på soffan typ och bara gjort det jag veeeeeerkligen var tvungen till för att överleva. Signe hakade på glatt och låg och mös med mig hela dagarna. Det blev sisådär med motion ute och Signe fick istället "Hjärngympa" härinne dom dagarna det blev för jobbigt att vistas ute.
Men nu är det ändring på det och jag hoppas Signe hakar på glatt igen på vårt aktiva liv.

För finns det något bättre än långpromenader i höstvädret med sin hund??

Nej, tänkte väl det.


present

Idag har jag varit iväg en massa. Först på lite jobb sen hämtade jag upp Lina och hennes barn så körde vi iväg för jag skulle fixa present till min systeryster som fyller år idag. Jag hittade en (vad ja hoppas iaf) en klockren present. så jag hoppas verkligen att hon blir glad..

Jag köpte även en bur till bilen som signe kan åka i. Så om en stund ska vi köra iväg till syster och lämna presenten..

Jag hoppas Signe tycker om sin bur. Det är iaf roligare att följa med mig än att vara hemma själv och äta sopor...


Nu ska jag pyssla ihop ett grattiskort till presenten. det är viktigt..

Hejdå

brum brum

Då har man sovit ut till halv ett. Kändes skönt. Huvudvärken är försvunnen. Nu ska det lite frukost i magen och sen bär det av till att hämta bilen.

Eftersom Vixi fick det tajt med tid så ringde jag runt till andra som kanske kunde köra mig. Till slut så kunde snälla Lina..

Men nu är det slut på att behöva be andra. Efter idag så har vi ju en egen bil vi kan köra med.

Det är stort (och skrämmande) för oss. Vi har pratat om det läääänge- Att bil borde man ha..

så nu jevlar. Jag hoppas bara innerligt att vi inte gjort ett dåligt köp. Att bilen är hel och precis det han har lovat oss..



puss

huvudvärk. så jevla roligt..

ont i huvudet är aldrig kul. Men så mkt och ofta jag har ont i huvudet nu för tiden har jag aldrig annars. Jag kan nog räkna på mina fingrar hur många gånger jag har haft ont i huvudet.. fram tills nu. NU har jag det var varannan dag/natt.

Förhoppningsvis går det över när jag sovit. men det är  absolut ingen garanti. Jag gillar verkligen inte heller att ta tabletter.

Någon som vet hur man kan kurera sig mot huvudvärk?

jag slutar snart för övrigt. om 2 timmar och 14 minuter enligt klockan nu. HUR SKÖNT?

Ni får se en bild och en kommentar av min favorit på paradise hotel danmark. Han åkte ut i avsnitt 38 eller så och för många avsnitt sen så sa han detta:



Jag vet inte om jag lagt ut den innan. Men eftersom han åkte ut för mig inatt så tyckte jag han kunde få va med på ett hörn. Han är en av de skummaste personerna jag sett. Nej, jag håller inte  med om det han säger alls och han är en väldigt speciell typ men jag tror nog att han hade roat en massor om man haft han som vän. Det var synd att han åkte ut för att hans parter valde att lyxshoppa för 10 000 kr. Valde hon shoppingen så fick hennes partner åka hem. Jag tänkte hallå? För ynka 10000? jag kan kaaanske förstå det om hon knappt hade haft några kläder och varit fattig men det verkade inte alls som det på de sakerna och de antalet skorna hon hade med sig.

Jaja.. tråkigt när nån rolig lämnar. för programmet har ju faktiskt inte så hög kvalité annars.. eller nåt..



hipp hipp hurra

Hurra.. natt 4 av 4 inatt. Det är alltid lika skönt att gå hem på morgonen.

Imorgon är en fullspäckad dag. Vi ska hämta bilen och försöka organisera lite över flytten. sen ska vi ha mysdag för jerry ska iväg på internat onsdag till torsdag.

Just nu sitter jag och kollar på paradise hotel danmark. Jag har halkat efter rejält så jag har och göra hela natten.


Till er som ska sova inatt säger jag godnatt.


Jerry är boven

Hej på er.

Idag hade jag det lyx. jag sov till halv tre. Jag tror jag har kommit på varför jag inte kan sova. Jerry har datorn precis vid sängen och vet ni hur det låter när han sitter och spelar?? KLICK KLICK KLICK KLICK KLICK KLICK osv huuuuuuur snabbt och länge som helst.. och så skriver han hårt på tangenterna och så fortsätter han att klicka som en besatt spelmissbrukare.


Idag har han iaf inte spelat dator. Jag tror det är Starcraft han spelar. Är inte så inne i det. Jag ska nog införskaffa mig öronproppar.

synd bara att jag inte kan få in sånt strunt i öronen. jag har provat massa med gånger.


Ja, nu kommer nog jerry döda mig för jag lägger upp en sån här bild på honom när han "fular sig" men vafan. älskar han mig så förlåter han mig.. eller hur är det?

Och ska inte jag kunna roas på något sätt för att han sitter och spelar så jag inte kan sova??

(och nu till alla andra: ta detta med en nypa salt, han är verkligen ingen spelmissbrukare och han stör mig inte såååå mkt. bara skönt att ha någon att skylla på)

ojdå

Idag så for jag på kalas innan jag åkte till jobbet. Det var skönt att känna att det blev något utav dagen trots att man jobbar natt.
Även om jag kommer vara trött inatt så är det ju värt det. God mat och tårta sitter aldrig fel.

nu ska jag se ifall jag kan klara mig en halvtimme till utan att äta något. jag vill inte äta för tidigt för då måste jag bara äta andra gången tidigare och så vidare.. ja ni fattar.

Jag har aldrig tänkt så här mycket på mat någonsin i mitt liv. och ändå så är det inte ens gott att äta.. allt smakar typ blä och det mesta går ju inte ens att ha kvar när jag jobbar natt.

Men jag kämpar på.. för er som undrar :) nu ska jag inte sitta och gnälla.. utan läsa lite bloggar

puss på er.

02.56

Det är lite konstigt allting. Varje gång jag bestämmer mig för att inte blogga mer så bara gör jag det ändå. Alltså man har en viss relation.

Mitt bloggande har hållt på i massa av år men det går hela tiden upp och ner. Jag började här, gick till metrobloggen, kom tillbaka hit, tillbaka till metrobloggen och nu är jag här. Och så är jag inte ens en bra bloggare.

Jag har inget som gör min blogg sådär intressant. Jag är urkass på att fota, jag gör inget speciellt med mitt liv just nu och jag bloggar inte ens så värst mycket längre.

Ändå finns ni här.. Och läser.

Ja, förstå mig rätt nu people. Det är trevligt. Jag bara mest undrar.. och tycker liiiite synd om er som inte hittar nåt bättre att läsa..

Nej. men jag har ju ärligt inte ens en design till min blogg som folk säger är så viktigt.

Får kanske ta och fixa det.

En sak till. Ni som sitter och väntar på att detta ska bli en sådan mamma-bebis-blogg kan sluta vänta. jag kommer aldrig någonsin blogga om bebisbajs eller ömmande bröst. Det om något är väl otroligt tråkigt och ointressant att läsa om.
Om jag nu får barn, så kanske jag kommer berätta vad skiten heter.. men vi får se. ungen alltså.. inte att jag kommer döpa dess bajs som om det vore nåt heligt att ungen skiter.
hmm..

jaaa.. nu ska ja sluta spekulera i vad jag ska blogga om egentligen och fortsätta se på tre kronor och äta lite choklad.

puss på er

shopoholic. vi?? Näää?!?

Och så börjar illamåendet sakta smyga sig på en.. Slår aldrig fel. Varje natt.

Jag blir trött på det.

Iaf.. Idag har vi köpt bil. Helt galet vad vi shoppar loss nu för tiden. Nej, bilen är inget impulsköp. Vi har letat bil länge och det känns så skönt att vi faktiskt köpte denna. Även om det känns som man ska bli lurad för man är så dålig på det. Nu har vi iaf köpt den. Den är vår på tisdag. Så då ska det köras en tur.

Och om ynka 5 veckor flyttar vi in till vårt lilla hus. Det är också helt galet. Vi har inte ens börjat rensa på vinden ännu. Eller börjat fixa flyttlådor. Det börjar ju bli lagom dax med tanke på hur mycket vi båda även jobbar..

Idag använde jag mina nya stövlar till jobbet. Det var väldigt mysigt. Men det känns så tråkigt att börja använda dom redan.. Alltså jag vill inte att det ska vara så kallt så det ska behövas.

Nu var det väl inte det egentligen heller idag men på mornarna när jag går hem från jobbet brukar det vara väldigt kallt.

Godnatt på er som ska sova, och hej på er som inte ska det.

arg som ett bi

Sitter och skriker för att allt går fel idag. Allt blir knas och Jerrys dator som jag lånar nu bråkar med mig eftersom jag inte är van vid den.

När jag sitter och skriker "fan vad ja ska trycka på den jävla skit-extra-knappen hela tiden då" kommer Signe springandes liksom nästan för att rädda mig från allt och bara vill busa.

Är det hennes sätt att försöka muntra upp mig?

Vet inte. Hur som helst så log jag iaf, och Signe gick och la sig i soffan igen.

Jag sitter och väntar på att nån ska göra mat till mig men det lär aldrig hända eftersom jag är ensam människa hemma.
så lika bra att ta sig i kragen.

hejdå

paus

Hej. det var längesen. Och längre kommer det bli tror jag. Det finns inget kul att skriva alls. Jag har påbörjat många inlägg som jag inte publicerat för jag klarar helt enkelt inte av det.

Så jag säger bara till nu att jag kommer antagligen inte blogga på ett tag eftersom allt är så jobbigt.

Vill att detta ska vara en glad blogg det lilla jag skriver.

Jag kan berätta att jag har köpt ett par nya vinterskor idag. Från BIANCO. De är jättevarma och snygga (tycker jag)

Jag är 99% säker på att det är dessa stövlarna. om inte annat så är de iaf väääldigt lika (bild från bianco.com)

Jerry tyckte dessa var mycket finare:

 

Men dom köpte jag inte. Även om de hade varit fräcka att ha i samlingen.

 

Nej nu ska jag återgå till jobbet. Ni får ha det så bra så får vi se när jag återkommer. Kanske jag bara fortsätter visa upp vad jag har shoppat.. men det är ju sånt jag gör mest om dagarna.. shoppar alltså.

 

Hej så länge


idol

Kollar idol, äter "spejder hagl" och hoppas att tiden kommer gå långsamt fram till 21.00 sen väldigt snabbt så jag kan få komma hem och sova igen.

Min syster kom hit och hämtade en nyckel, hon passade även på att trycka ner en tablett i katten, så nu har hon iaf fått i sig sin dos för idag. 9 dagar kvar.

Nu börjar det igen.

Hej svej.

Så är det en fredagmorgon

Godmorgon. Eller nej . Det är långt ifrån morgon men vi har inte ätit frukost än.

Ja.. den senaste tiden har jag blivit besatt av mat. Jag MÅSTE ha frukost, lunch middag och massa mellanmål för att klara av dagen. Ett jävla skit är det. Men det är kul att äta med. Speciellt när man ändå inte går upp i vikt.

Jag kan nog tacka kära Signe för det.

Just nu ligger hon och morrar och försöker få mig att busa med henne och hennes elefant.. sånt minigosedjur från ikea. Dom e bra dom tycker hon för det blir så svårt för mig att ta dom.

MItt projekt är att få upp jerry från sängen. För hur besatt jag än blivit av mat kan jag fortfarande inte äta ensam.


En gammal dålig bild på mig och Signe. På den tiden där jag tränade och hade ingen utväxt öht.

Nu, Signe med en minielefant i munnen och jag ser ut som ett spöke med världens hemskaste utväxt..
Några kilo tyngre för vem fan pallar träna??

Så nu vet ni det.

glittrande hemlighet

Hej mina vänner. Igår var ni många här inne och spanade. Det är alltid trevligt. :)
Jag har precis ätit frukost med min sambo. Nu är han och övningskör på körskolan. Det går framåt för honom.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska städa.. men först tänkte jag visa er mitt senaste skoköp.

Vad gömmer sig i lådan??

Ett par alldeles bedårande, glittrande paljettskor..

Som jag kommer att använda på nästa fina festlighet jag ska till.

Hur avis är ni nu då?? Och vet ni vad det bästa är?? De var inte alls dyra :) till och med under femhundringen.

Sååå.. NU kan jag gå och städa.

Och just det. för allt i världen. Säg inget till Jerry att dom är nya :)


Idag är en ny dag

Det har börjat hända saker här. Tro det eller ej.

Om ett tag måste vi väl börja leta lådor och dylikt för att kunna börja packa inför flytten.

Men idag händer inget sådant. Idag ska jag till Lund och träffa Sanna. Vi ska ha det mysigt. Det har jag bestämt..


Här har vi henne. Sanna. I min lägenhet i Ronneby. Hon visade sina breakdancemoves på förfesten. Det gick inte lika bra ute på klubben sen. Men det struntar vi i :)

Struntprat

Shit klockan bara 3?

Jag hade hoppats på 5. Eller i alla fall 4. Jaja. Man kan inte få allt.

Vet ni vad jag har märkt? Internet har tagit slut. Det finns inte mer för mig att se här. Jag läser bloggar. Men sen då?

Det finns inte mer. Alla nätters arbete har gjort att jag har sett allt jag velat.
Kommer det att komma tillbaka? Eller är jag trött på skiten?

Jag bloggar inte längre. (Afan, det har ni väl inte märkt?) Vad har jag att blogga om? På sista tiden inget kul alls.
Och tror inte mitt liv blir roligt för andra på väldigt länge.

Kommer det någonsin bli kul igen?

Drömma sig bort i skyhöga skor, köpa den där alldeles bedårande kjolen, leta fram en gammal klänning som en gång var för liten, prova den och inse att nu passar den igen.

Det är historia..

Men för hur länge?

Nu ska vi inte vara så negativa.. JAG ska inte vara negativ. Det finns saker som är värre. Men att ha känslan av att man har tappat bort sig själv är nog den värsta jag har känt. Någonsin.

Vem ska jag nu vara?

Vem vill jag vara?

Vem vill du att jag ska vara?


RSS 2.0