Drömmar, mål och magknip

Min yngsta son Isak har magknip hela dagarna och det enda som fungerar är att hålla och gunga. Ju mer gung desto bättre.
Medan jag står och gungar för allt vad jag är värd drömmer jag om en bättre hållning och starkare kropp.
Det är tungt och slitsamt att vara mamma. Det är inte bara Isak som vill bli buren utan Frank vill gärna ta en svängom i famnen några vändor om dagen.

Så mitt första mål blir att börja gymma igen så jag kan gunga i all oändlighet och dansa tills solen går ner.

Jag drar med B till gymmet. Det är bäst så. Att boka in det med någon annan i början. Så man inte struntar i det.


Då var det dags igen

Ligger i sängen med Isak bredvid mig och funderar på vad man kan göra för att inte bara ha huvudet fullt av barn och vakna nätter.
Jag får upp tanken om att börja träna igen och bestämmer mig för att så får det bli.

Här om dagen satt vi nämligen och pratade om intressen och hobbys. Jerry spelar dator och hockey några timmar i veckan mellan blöjbyten och leksaksplock. Men jag gör inget.

Så det ändrar vi på tycker jag. Och för att det ska bli något av måste jag dela med mig av det för att inte hoppa i latbrallan igen. Lite som när man ska sluta röka. Man berättar det för alla så att det känns som man gör folk besvikna genom att ge upp och börja igen.

Känner i skivande stund att jag egentligen nog inte alls borde skriva då jag varit vaken alldeles för länge. Dessutom sover Isak nu så får passa på att sova jag med.

MEN imorgon ska jag fortsätta att planera in träning i min vardag. Kanske även sätta upp lite mål så jag har något att sträva efter.

Godnatt


RSS 2.0