v 27 (26+0)

Ja ny vecka idag . Jag har försökt att lägga upp infon som jag brukar. Men min dator är sönder och jag sitter nu på Jerrys bärbara dator men det vill inte fungera att ladda upp bilder så det får vara så för denna gången.

Vi börjar hur som haver få lite småpanik. 97 dagar var till BF. Vi har fortfarande inte förstått att vi ska ha barn.
Det går bara inte in i huvudet.

Men den sparkar och har sig som bara den. Magen hoppar och det ser (och känns) helt sjukt ut.
Jerry tycker också det känns äckligt.
Det är vår bebis där inne. Den ska komma ut. Den ska hänga oss i hälarna resten av våra liv.

Haha..

Jag börjar bli lite småstressad över alla bebissaker vi behöver. Så på söndag ska vi titta på en vagn. Jag hoppas den blir bra. Vi måste nämligen börja vänja Signe vid vagn då hon hatar vagnar lika mycket som hon hatar andra hundar.

Det ska bli kul att se hur det ska gå. På tiden att hon lär sig att barnvagnar inte är farliga. För annars blir det synd om henne då den kommer vara runt henne väldigt mycket.

Sen är det bilbarnstol och ta reda på om vi kan koppla ur airbagen så vi kan ha den i passagerarsätet. Jag har ingen lust att köra med bebisen i baksätet när jag är ensam. När vi ska med båda två sitter man ju självklart bak med bebis..

Skötbord har vi haft på tal några gånger men ja.. Känns som det är något nödvändigt ont som vi inte har plats för nånstans. Speciellt eftersom vi inte har prioriterat att göra ett barnrum eftersom bebis ska bo i vårt rum ett tag.

Sen e det ju massa täcken och filtar och bröstpumpar och kläder och skit och mög.. jag har inte en aning om vad som behövs.

räcker inte en filt och en patte liksom för att göra ungen nöjd? Egentligen. (och självklart en rosa hokuspokusstol och en "hello I'm awesome"-body och de sötaste strumporna ever)

Godnatt nu.Kommentarer
Postat av: Jessica

haha Det där med bebissaker är sjuuukt mkt! :P Jag tog massor av olika listor som jag hittade överallt och la ihopa till min egna lilla lista och köpte det! :) Och jag ska säga - än så länge tycker jag inte att nåt har varit onödigt att köpa. Ps: min lista var en punktlista på ca 2½ A4-sidor! :P Och då är INTE kläderna inräknade ännu! haha

2011-01-06 @ 10:52:27
URL: http://krankenschwester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0