v 33

Idag så fann jag overallen och två par söta strumpor. Såg att de hade massa bebissaker med pandor på, på HM och jag ÄLSKAR pandor. Jag samlade på pandor när jag var mindre.

Jag köpte endast strumporna i pandor då jag kände mig lite snål. Men var sååå sugen på allt där. Jag lär nog köpa det. Men inte nu.

När vi kom till Eslöv igen så fick jag dessutom massa massa fina grejor av Lina som hon köpt till bebis. Bland annat en mössa (har inte köpt någon alls själv) och en superfin "snuttefilt" Sen kläder till tusen.

När jag orkar tänkte jag fota och visa. Men sen tänker jag nej. det lär nog aldrig hända om jag inte kommer få suuupertråkigt.
Vill jag se kläderna kan jag klämma på dom här hemma.. Inte så kul för er att se.

Idag är det förresten ny vecka. Vecka 33 (32+0). Se, ännu en gång jag inte ens har hunnit reflektera över att "snart är det ny vecka".

Nu kan det vara allt från 5-9 veckor kvar. Men om man räknar efter bf så är det 7 veckor kvar. Jag börjar känna stressen så jag sitter nu (ja förutom nu när ja bloggar) och skriver en lista på saker jag måste fixa rätt så omgående.

Jag har ju inget annat för mig på min ledighet så.

På lördag ska vi antagligen iväg till Babyland. Som jag fasar den affären. Fråga mig inte varför men det gör jag.
Jag hoppas att vi hittar det vi letar efter.

Ska nämna att jag aldrig varit på babyland eller någon annan affär som bara har med bebisar och så att göra..


Kommentarer
Postat av: Jessica

WHAT??? Inte varit inne på babyland?? OMG! Hur har du kunnat hålla dig där ifrån?? haha Jag levde för babyland och babyproffsen när jag var gravid. Älskade att gå och kika, shoppa och drömde mig bort i mååånga saker som jag hade velat ha! haha

2011-02-18 @ 12:16:44
URL: http://krankenschwester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0