signe är lat

Signe har haft en kämpig morgon och förmiddag. Hon har nämligen väckt mig hela tiden och stimmat runt och inte alls tyckt att jag skulle sova.

Så när jag väl är uppe. Vad gör hon då??

Lägger sig bredvid mig och börjar snarka?!?!?! Jäkla lathund..


då har man fredag i blodet igen

Då har fredagen kommit. Idag ska vi köra lådor till vårt nya ställe. Vi ska även packa upp lite i köket så att vi kan få fler tomma lådor. Vi har lite småsaker kvar som inte riktigt har fått någon plats i en låda.

Jerry slutar 14.00 så jag har lite halvbråttom att fixa till mig. Jag ställde klockan på tolv efter nattens arbete men jag sov ingenting igår innan jobb och kom inte isäng förrän jag varit vaken över 24 timmar så det blev att sova till klockan halv ett.
Efter en lång dusch så känner jag mig helt matt.

Men idag är sista gången jag duschar och kan njuta lite extra utan att det kostar något. Så det blev ju en lång, varm dusch.

Jag har lite saker att göra som är jobbrelaterat med. Lite personer jag måste få tag på och annat smått jag måste fixa. Men min mobil måste laddas först. Annars kan jag inte göra något.

Så nu passar jag på att surfa runt lite i godan ro och äta lite frukost.


Vad ska ni hitta på idag??

nu är vi husägare

Världens bästaste känsla i kroppen när man fick nycklarna till huset och skrev på dom sista papperna.

Sen har de förra ägarna varit supersnälla och lämnat kvar massa bra saker som slang och brandsläckare. De frågade även om vi ville ha en gungställning. Annars skulle han komma och hämta den i helgen.

Men den sa jag att vi kunde behålla om den var hel. För jag älskar att gunga :)

Nu ska jag leta upp en låda med en lampa i sen kör vi.


Hejdå

Fika

Om bara några minuter ska jag gå ner och möta upp en vän Vixi. Vi ska ta en förmiddagsfika. Det ska bli trevligt. Det var längesedan jag träffade henne. Det var även längesen jag gick och fikade över huvudtaget med nu när jag tänker efter.

Men nu ska jag iaf bege mig.
Jag är väldigt hungrig nu så detta passar perfekt in i tiden.

Hej på er.

det där om att sluta röka...

Jag har inte rökt sedan den 6 augusti. Jag rökte min sista cigg den dagen. I alla fall för en obestämd framtid.

Tanken "någongång i framtiden kan jag få lov att röka en cigarett om jag vill" har hjälpt mig de få gånger jag har känt mig sugen och velat ha.

För det bli sju resor värre när man tänker att man aldrig någonsin mer ska röka.


Jag har slutat några gånger innan men inte kunnat hålla upp mer än två tre veckor. Men den gången jag slutade för mig själv. För att spara pengar. Då lyckades jag hålla upp längre än så.

Så tog jag en dag i taget. Första dagarna tog jag nog bara några timmar i taget.

När jag vaknade på morgonen bestämde jag mig för att jag inte skulle röka fram till lunch. När lunchen kom så tänkte jag att jag kan lika gärna vänta med att röka fram tills jag slutat. Sen dagen efter så visste man att man klarade en hel dag utan att röka så då förlängde man.

Jag ska inte röka på hela dagen men imorgon får jag röka om jag vill

Man insåg igen att man kunde vara utan cigaretter och hur stark man egentligen var. Men jag hade alltid en cigarett till hands. För mig fungerar det inte att att tänka "Aldrig mer en cigarett". Utan jag fick lov att röka den där cigaretten när jag hade klarat mitt mål att vara rökfri den tiden jag satte upp.

En dag kom, och jag tände den torra cigaretten som låg ensam kvar i asken. Det hade gått några månader sen sist men jag mindes ändå hur man gjorde. Det är som att cykla. Den dagen var jag väldigt arg och det är så dumt, men lätt att trösta sig med en cigarett.

Det är fördjävligt det där.

Sen började jag röka igen men lovade mig själv att den dagen jag blev med barn skulle jag lägga av. Helt. Utan bekymmer.

Den 6 augusti gjorde jag ett positivt grav.test och jag har inte rökt en cigg sen dess. Jag har heller inte behövt ta en dag i taget eftersom för mig har det varit lätt.
Jag har inte velat röka. Ibland har jag känt att det skulle varit gott, ibland drömmer jag att jag röker ett helt paket och ibland blir jag sugen när jag ser personer på tvn röka.
Men jag har aldrig känt att jag behöver ta en cigarett. Och så fort jag har känt lukten av någon som rökt så har jag tyckt att det stinker skit.

Men i mitt huvud. Långt bak så finns den där frasen: "Någon gång i framtiden kan du få lov att röka en cigarett om du vill".

För det kommer att komma en dag då min rökning inte påverkar barnet så direkt genom att den ligger i magen och växer eller behöver sin mat från mig. Det kommer komma en tid då jag kan gå långt bort och röka utan att den påverkas. Jag kommer att kunna gå ut på krogen och dricka ett glas vin och ja.. Ni förstår. Vill jag då röka så får jag det. Just nu.

När den dagen kommer kanske jag inte känner behov av att röka då heller, men det är svårt att veta. För jag tror att man alltid är rökare även om man slutat. Precis som en alkoholist alltid är en alkoholist.

Hade jag vetat hur stark man var tvungen till att vara för att sluta röka, skulle jag aldrig någonsin börjat.

Först är man svag och kan inte stå emot frestelsen att prova det spännande, det nya. Sen krävs det en massa styrka som man uppenbarligen inte har för att sluta. Det är så dumt.

Jag lovar er alla. Det är nog fan så mycket bättre att stå emot frestelsen innan man ens e fast. DÅ krävs det inte ens hälften så mycket styrka som det krävs att sluta efter 10, 20, 30, 40 eller 50 år osv.



massa saker

Efter att ha packat 4 lådor och två ikeapåsar med kläder så begav jag mig ut på stan för att titta lite i affärer med Lina.
Jag hittade Jerrys julklapp så den har jag snabbt gömt i en låda här. Så jag hoppas han inte hittar den innan jag slår in den. Nu läser han säkert min blogg bara för jag har skrivit om det här.. hehe.

Snart ska vi äta mat. Ska göra kotletter och potatis. Vi håller ju på att tömma vårt matförråd. Där var mycket mer än vad vi trodde. Vi har inte behövt handla mer än typ lite smör o mjölk o lite så på väldigt länge. Ändå har vi massa kvar.

Det är rätt så lustigt det där. Att nu när vi håller på att flytta så inser jag gång på gång hur mycket saker vi (jag) har. Massa kläder, papper, sminksaker, andra skitsaker och så mat. Massa mat. Vi får helt klart bli bättre på att äta det vi köper och fryser in.


Jaja. Nog pratat om det. Nu ska jag gå och fixa lite.


packa, packare, packast

Det är väldigt jobbigt att packa. Men nu börjar det likna något. Vi ska pausa en stund. Eller kanske tvätta, om det finns tvättid.

Jag är sugen på att fika något.. Men Jerry tycker det är för tidigt för att äta. Vi åt frukost halv nio. Antar att jag får stå ut en stund till.

Och sedan vill jag ut och gå i snön. Men det är nog ingen annan som vill det i detta huset. Det är bara jag som har rätt kläder för eländesvädret än så länge.


välkommen tillbaka

Vilken dag. Det började med att jag förhoppningsvis för sista gången på länge behövde köra i lund mitt i rusningstrafik. Jag höll nog på att köra över 7 korkade cyklister utan lampor bara på två minuter.

Sen försov jag mig. Jag skulle ringa ett samtal idag och ställde klockan på 11.00. Då börjar jag snooza för jag förstår inte då varför jag behöver gå upp. Sen vaknar jag en minut över tolv då telefontiden var slut. Så var det med det.

Jag bestämde mig för att gå hem till Lina och pyssla lite så det gjorde jag. Jag scrappade för fullt. Bilden har jag fotat. Jag gav bort den till Linas storasyster som fyller år på lördag. men bilden kan jag inte få in på datorn för tillfället då jag är för lat för att resa mig.

När jag kom hem blev det mat och sedan somnade jag igen. Vaknade ungefär halv nio då var det dax att köra Jerry till jobbet och sedan bege sig till tisdagskalas.

Nu har jag och Signe varit ute i snön och den lilla stackaren fryser så hemskt. Förra vintern hade hon mycket mer päls. Vi ryckte hennes päls i somras för hon hade så mycket och den vill inte växa ut igen så nu tror vi det är därför hon fryser så hemskt. Stackaren kan ju inte ens skita utan att skaka som en liten marackas.

Jag ville bestämt gå ner till Morrhoppan (djuraffären) och köpa ett litet täcke till henne men Jerry vägrar. Jag vill ju inte heller egentligen. Man vet ju att de ska klara det själv. Börjar man met täcke kanske det blir ännu värre?? Jag är inte så insatt. Det enda jag vet är att jag gillar inte att se min hund frysa och jag undrar om det är möjligt att hon kommer sluta frysa efter att hon "vant" sig...

Någon som vet?

Och så till nåt helt annat. Min enterknapp är helt knepig. Den fungerar inte. Har nog fått en smula under. Så nu får jag använda den som är så långt borta och det försvårar allting.. (japp.. jag KLAGAR FANIMEJ PÅ DET)

Nu ska jag sova tror jag. Imorgon ska vi packa heeeela långa dagen. För idag har jag inte gjort något vettigt alls..

Jag visar Jerrys konstverk "signe på promenad"  eller vad han kallade den för, en gång till eftersom den är så fin.

Godnatt på er

snart är allt som vanligt igen

Godkväll. Ville bara berätta för er att jag lever. Jag är bara mitt uppe i jobb. Jobbar natt 3 av 4 inatt så på tisdag är allt som vanligt.

Då ska vi försöka packa allt vi kan och på torsdag får vi nycklar. Då är huset vårt.. Så jevla underbart det ska bli.

Nu ska jag vila lite i soffan innan jag beger mig till jobbet.

Hejdå

inga fula gubbar inte

Åh. det regnar. Inte kul. och så blev jag hungrig igen. Bäst jag går o lägger mig innan jag måste göra något åt hungern med..


Godnatt på er sötisar. (o ja om någon ful person läser här så godnatt på er med, men jag tror ju inte det. men man kan inte va säker..)


jaa.. jag försökte va rolig...

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Det tycker jag ni är värda :)

orka??? (som min femtonåriga syster skulle ha sagt)

Idag lever det i min mage extra mycket. Spännande. Eller något.. för er som undrar.

Jag sitter med skorna på, redo att gå kvällsrundan med Signe men jag är alldeles för trött egentligen. Jag vill bara be Jerry göra det men han är ju inte hemma så det går ju inte så bra.

Kan man lära sin hund att gå på toaletten? Jag vet att man kan lära katter det...

Det hade varit skönt just en sådan här kväll i alla fall.

åååh.. så blev ja hungrig med.. Skoj.

Jerry är expert på nyttigheter

Min sambo jerry är så himla bra på att göra allting nyttigt.

Som när man äter tex äppelpaj säger Jerry "Men det är nyttigt med frukten i".
Eller morotskaka, eller nåt annat med en ingrediens som i sig själv kan vara nyttig.

Jag minns första gången han kläckte ur sig det. Det var när jag bakat chokladbollar.
Så hör jag Jerry utbrista helt nöjd (och 100 procent allvarligt) : Men det är ju inte så onyttigt med chokladbollar egentligen. Det är ju havre i.

Så jag sitter här och trycker i mig lite (massor) choklad och tröstar mig med att det är apelsinkrokant.

Apelsin är ju nyttigt. c-vitaminer.


Haha ni får bortsefrån min roliga min. Jag har choklad i hela munnen och försöker dölja det.. fungerar inte så bra va??

måste göra nytta

Godmorgon.
Jag var snäll och klev upp tidigt för att hämta Jerry på jobbet och medan han då va snäll och tog ut Signe på sin morgonrunda, fixade jag med frukost.

Så den har vi ätit nu och jag tänkte börja göra lite nytta här nu.



Lägger upp en bild från sommaren eftersom den är så långt bort just nu. Här står vi och väntar på att få komma in på Lars Winnerbäcks konsert i Göteborg.
Hela den helgen var helt underbar. Jag och min syster i Göteborg.

Jaja.. lite nytta var det.. inte drömma sig bort.

jag överlever allt

Jag överlevde fiskmåltiden och har mest efter den legat och degat i soffan.

Jag behöver nog komma isäng nu. Jerry har precis åkt till jobbet och jag tänkte ta ut Signe på sin kvällsrunda så jag kan somna gott. Mina ögon går i kors mer än vanligt och sängen ropar högt och tydligt mitt namn.


Så ut i kylan med oss. Sen mys.

godnatt

Världens sjukaste måltid

Om jag ber er gissa vad jag ska äta idag så kan ni absolut inte gissa. Men så när jag säger det så, så kan ni säkert gissa det.

Det är något jag inte ens minns när jag åt det sist. Det är något jag avskyr så mycket som om det vore pesten.
Men det är tydligen nyttigt och jag tror min kropp (och hjärnan) kommer uppskatta måltiden.


Har ni kommit på det än?



Ja just det. FISK.

Hur ska jag stå ut?

Vet ni vad det ännu mer sjuka är?? Att det var min idé och jag tjatade till och med lite för att jag skulle få igenom mitt förslag. Haha


snart är det dax

Ja då var det alldeles strax dax att bege sig till jobb. Jag ska packa ner saker nu som jag tänkte ta med mig att roa mig med.

har varit och lämnat Signe hos Jerrys föräldrar och där fick jag god kaffe och hembakade bullar. Hur gott som helst. Sen körde jag och tanka och sprang in på ICA för att handla lite annanas och julmust så jag har något gott inatt.

Ni andra får sova så gott medan jag inte ska sova gott förrän imorgon.


Puss hej

Nu ger jag upp

Jag ger upp. Jag går och lägger mig en stund. Jag ska ju faktiskt orka jobba inatt med. Jag har ätit lunch men inte ett dugg mer. Joo okej duschat för er som vill ha koll på det :)

Så nu bäddar jag ner mig i soffan med Signe och sover någon timme.

Hejå

seg i bollen

Åh vissa dagar är man bara helt off. Jag hade kunnat städa, vika tvätt och packat idag. Men vad gör jag?

Jo sitter och slöar i soffan och känner att jag hade velat lägga mig ner och sova.
Jag tror jag ska försöka rycka upp mig. Och göra lite lunch snart iaf. Så får vi väl se.


Framtidens jobb



Dom där snubbarna vet ju helt klart vad dom snackar om. Finns inga tvivel överhuvudtaget :D


tisdag levereras med ett stycket värkande huvud

Godmorgon Tisdag. Tisdag hara gett mig huvudvärk verkar det som. Inte kul att vakna med den känslan men nu efter lite frukost så verkar det styra upp sig iaf.

Tisdagar är annars rätt så sköna dagar. Ansiktsmask-time. Ja, jag kämpar vidare med dom. Det gör ju inte mig fulare iaf.. Ja förutom under tiden då jag sitter med den på men det gööööör inget.

Vad ska ni göra idag då?

Godnatt

Nu säger jag tack och godnatt för idag.

Ska försöka sova länge imorgon eftersom jag ska jobba natt då. Men det blir väl till senast 8 om jag känner mig själv rätt.


banken

Snart ska vi bege oss till banken och lägga upp lån.. Jag trodde det var det vi satt och fixade med förra gången vi va där men tydligen inte.. SÅ jag undrar vad vi gjorde där förra gången.. hehe

Det händer en måndag morgon

Denna dagen har jag sett fram emot väldigt länge. Och äntligen är den här. Det har känts som en evighet. Det ÄR en evighet.

Så nu hoppas jag att allt går bra och det ska väl inte vara några problem . 

Jerry ligger fortfarande och sover och jag sitter i min morgonrock (eller Eslövsklänning :P) och kollar på tv och myser med Signe.
Tänkte hoppa in i duschen snart men Signe är så himla mysig på morgonen så bi myser nog ett tag till


godnatt

Är tröööööött efter en låååång dag. Men det har varit en trevlig dag.

Ska kanske sätta p åen bra film och dricka lite julmust och äta popcorn ?

Eller somna direkt?

Svårt val.

Söndag

Godmorgon. Jag försov mig en hel timme imorse så det är lite kaos just nu. Jag sitter och förbereder inför "jobb" och det blir ju lite som det blir.

Nu ska jag snabbt in i duschen efter att ha ätit två ostmackor och druckit ett glas cocacola till frukost.

Och tror ni inte jag somande med smink på igår? Nu tar allt så mycket längre tid bara för det.


Ha en trevlig söndag.

Rapakalja

Efter att ha ätit god middag hemma hos Jerrys föräldrar och sedan spelat Rapakalja med Sanna, Dan och Jerry så är man helt slut i huvudet.

Men trevligt har vi haft.

Rapakalja är ett väldigt roligt spel. Jag kom trea. Näst sist. Jerry Vann. Sanna kom tvåa. Dan kom aldrig i mål. Ha ha..

Imorgon ska jag fixa lite med jobbet och sen försöka packa lite till här i röran.

Nu ska jag krypa ner i sängen tror jag.


Jag tänker bo i min morgonrock från och med nu



Jag struntar i kläder tror jag. vad tror ni om att gå runt i morgonrock?
När Jerry hade på sig sin första gången kom han ut o köket och sa:
-Malin. Jag säger upp mig. Jag gör det imorgon. Från och med nu tänker jag glida runt i morgonrock hela dagarna.

Det lät väldigt skönt tycker jag. Så jag tänker nog joina honom. Inte säga upp mig, det är idiotiskt. Men jag tänker nog glida runt i morgonrock hela dagarna. Hoppas ingen har något emot det.

Jag sitter för övrigt och dricker tranbärs och hallonjuice och klappar Signe lite innan det är dax att bege sig.

Hoppas ni får en lika trevlig lördag som jag tänker ha.

lördag och kalas hela dagen

Hej på er denna underbara lördag.

Jag började dagen med att gå en promenad med Signe och min syster. Det var skönt höstväder ute. Sen dukade jag fram frukost till Jerry som fortfarande låg och sov. Nu ligger Signe och jag i soffan och slöar och vi har lite bråttom.

Vi ska hem till Jerrys föräldrar och bjuda på tårta.

Ikväll ska vi ut och äta och fira att jag har fyllt år. Sen vill jag ut och dricka en god födelsedagsdrink..

låter väl inte helt fel?

Nu ska jag försöka leta upp lite kläder att dra på mig. Man kan ju inte gå bort i mjukisbyxor.


fattig fredag

Helloj. Ja, ni märker ju när jag är inne i en jobbperiod. Min blogg blir stillastående.

Men nu är jag ledig. Fredag och allt. Jag firade det genom att slänga av mig min kjol som nu inte går att använda längre och mina strumpbyxor som spänner alldeles för mycket.

Vi är dessutom inte så speciellt rika. Alltså vi är ju inte fattiga heller men denna månaden har det gått VÄLDIGT mycket pengar till saker som vi behövt.

Så vi får ikväll ta vad vi haver i skåpen och mysa så gott vi kan.

Popcorn har vi i alla fall och det är ju gott. Om jag hinner hindra Jerry från att krydda dom med grillkrydda....

Vad hittar ni på idag då??

Världens finaste skor

Åh jag dog en smula när jag öppnade paketet från Lina. När vi gick i stan för längesen så stannade jag till och pekade på dessa i skyltfönstret och utbrast: Fan va fina. Sen var det inte mer med det.

Nu gav hon mig dom i present och ja kan inte säga mer än att jag blev överlycklig. TACK TACK TACK


Jag fick dom i en skolåda och allt. Så tjusigt så.

Det är rätt så härligt att fylla år ändå.

Onsdag

God förmiddag. Jag sitter och äter frukost och Signe tog just min ostmacka. Jag var inte uppmärksam och hon var väl hungrig.

Hon äter snabbt och jag tror knappt att hon ens tuggar den. Ni får ursäkta stöket i bakgrunden. Men vem har inte lite stök kvar efter julafton?

Snart ska jag få besök av Lina och hennes dotter. Hon hade tydligen present till mig. Spännnande.
Jag fyller ju år imorgon.
Men innan Lina kommer ska jag röja undan lite på bordet.

vad ska ni göra idag?

Då var det över

Nu har mina gäster gott. Maten var god och julklapparna var klockrena. Jag fick tillbaka ett par skor som min syster lånat, våra extranycklar och mitt lypsyl som jag glömt hos dom för ett tag sedan.
Signe fick hundbajspåsar och Ästår fick en portion blötfoder. Mums tror jag hon säger imorgon när hon får sin frukost.

Vi kollade på desperata husfruar och cougar town.

Snart ska jag gå ut med Signe på hennes kvällspromenad sen ska jag gå och sova. Trist när Jerry jobbar natt för då måste man ju sova själv.


nu är det jul igen

Då var man hemma igen efter några timmar på IKEA. Vi fann det vi sökte efter och jag hoppas vi fick den billigare, annars kunde vi lika väl köpt den som jag ville ha egentligen. (Borde kanske kolla kvittot?)

förutom säng så köpte vi lite annat smått och gott. Bara för att fylla ut våra flyttlådor ännumera. (sorry ni som ska hjälpa)

Snart ska vi fira jul här hemma så jag har väldans bråttom att städa undan så mycket jag kan och få det mysigt här. Men ett blogginlägg måste man ju alltid hinna skriva.

Ska ställa undan allt vi handlat sen göra plats i köket för julfixet.

Vad hittar ni på en kväll som denna??

hejdå

Nu kör jag ut på äventyr och jag har för små strumpbyxor på mig. Ja det är kanske inte det bästa men man tar vad man har :)

Önska oss lycka till..

jaaaa.. jag och strumpbyxorna alltså..


ansiktsmask på en tisdag?

Det slog mig . Det är tisdag. Då är det dax för ansiktsmask enligt mina nya rutiner här hemma. Idag blev det en värmande mask. Jag köpte ju lite olika för att försöka hitta någon som fungerar bra på mig. Eller är det bra att variera sig ?

Iaf. den var rosaröd och när jag satte på den så värmde den ja jäklar. Kändes helskumt. Nu känns det skönt och bra men jag ser inte klok ut. Som vanligt med en mask i fejjan.


Signe tycker inte heller jag ser riktigt klok ut. Hon sitter och tittar väldigt skeptiskt på mig.

Den ska av om ca 2 minuter så då ska jag börja göra mig iordning.

Hej så länge

IKEAsäng och julafton

Varför är det så kallt ute? jag förrstår faktiskt inte det. Jag har nog sovit på alla naturkunskapslektionerna i skolan eller så var vår lärare väldigt kass.
Lite både och kanske?

Iaf. Jag ska försöka få rätt på lite saker här hemma och vid 14.00 bär det av till IKEA för att köpa lite grejor. Ja. det är inte det bästa tt köpa nya möbler innan man flyttar. (alla som ska hjälpa till lär väl dö) men har de ett väldigt bra pris under en mkt begränsad tid är det väl bättre för oss att slå till?

Dessutom är det ju inget märkvärdigt. Inte direkt tungt heller. Bara en säng.. Haha

Så ja. Jag ska organisera så gott jag kan här nu och förbereda lite.
För sen ska vi ju fira julafton här ikväll.

Var ska ni fira jul?


alllergi

Godmorgon.
Jag vaknade helt stopp i näsan och jag sitter nu och nyser i soffan så jag tror jag ska nysa ut alla inälvor.

Jag begriper inte att jag står ut med detta varje dag. Jag borde verkligen inte ha djur hemma som jag inte tål.
Men försök säga det till mig. Att man ska ge bort sin katt till någon som kanske inte tar hand om henne, eller lämna den till ett hem där man inte vet vad som händer alls.

Så jag lider vidare och är allergisk 24/7. Går och är förkyld hela tiden. Typ.

Det kommer bli bättre i vårt hus då vi ska göra vårt sovrum helt djurfritt och det ska bli skönt.

Och nu blev jag akut hungrig. Hjälp måste ha mat med det samma


bananskivor och julafton

Hej igen. Det är superkallt ute.
Efter jag hämtat Jerry så körde vi hem till B och lämnade en julklapp och krya-på-dig-present i ett. Jag glömde ju så klart ta bild på det innan hon fick det så det får va utan.

Det var tre st LPskivor. Bananskiva, Götapetter och Lastbilsberättelser eller vad den hette. Vi får nog be henne skicka bilder till oss på dom till oss.

En text från bananskivan har hon skickat till mig på facebook.

Om bananer hade mun och hade tunga
Skulle du få höra små bananer sjunga
Men nu har dom varken munnar eller tungor
Och förresten inte heller några lungor

...Om bananer hade öron till att höra
Men se höra kan bananer inte göra
Om dom sover skall du inte tro dom vaknar
Fast du skriker i dom öron som dom saknar

Alla skogens fåglar skulle sitta stumma
Om bananer skulle börja slå på trumma
Slå på trumma slå på trumma men vadå med?
För bananer har ju ingenting att slå med

Om bananer hade ben men dom har inga
Därför får du aldrig se bananer springa
Om dom kunde springa sprang dom hela dagen
För att slippa åka kana ner i magen
Nu blev det ju jätteliten text för jag kopierade där ifrån. Jaja..

Jag har själv inte hört skivan innan. Päps hade massa som jag satt och rotade i och jag tog såna som jag tyckte såg roliga ut och sådana med fina fodral.

Och det där med julklapp. Det är så att vi hade tänkt fira lite jul imorgon. För i våra kretsar får man fira födelsedagar lite när man vill (Jerrys påhitt) så därför har vi valt att även julafton är flyttbar.

Så nu vet ni det.

Hejdå nu ska jag göra soppa

Tusen dagar härifrån




Nu säger vi hejdå för ett tag. Jag och Signe ska ju ut och köra nu. Signe gillar att åka bil. Bara det inte blir för långt och när hon precis ätit för då blir hon åksjuk.

Nu slänger jag på mig ett par byxor (japp är byxlös nu) sen kör vi.

Hej så länge.
Medan jag är borta kan ni ju lyssna på denna låten: Perssons Pack lyssnade jag och min syster Sara på typ heeela tiden när vi var mindre. Vi kunde alla låtar utantill och älskade dom allihopa.


historien om mitt hår.

Jag unnade mig en lång dusch. Jag skulle tvätta håret idag. Visst är det dax när man kan spegla sig i det och det lägger sig så där slickat mot huvudet?
Jaa.. Jag är äcklig kan många tycka men jag har fått för mig att duscha håret så sällan som möjligt nu ett tag. Mitt hår blir slitet så himla fort.
Med tanke på slingning och plattångsvåld är det väl inte så konstigt egentligen.

Jag var ju till och med tvungen att inte vara blond ett tag för att mitt hår var så förstört.

Nu tvättar jag det 2 gånger i veckan och det brukar inte bli så skitigt som det var idag. Vet inte. Var kanske ostbågarna igår som gjorde att det blev så flottigt.

Ostbågar sätter sig överallt. Även i håret och under naglarna (örk). Men gott är det.


Så här såg mitt hår ut när en frisör hade slingat det gult och när jag gick tillbaka och sa att jag ville ha det fixat så slingade hon om det igen så det blev gult, vitt och slitet. (det har jag tack och lov ingen bild på)
Då hittade jag Martina. Som räddade mitt hår genom att färga det mörkt och vägrade slinga det på mig.
På denna bilden är jag nyklippt i luggen dessutom av Sannas pojkvän Dan. Han sa att han var duktig. Jag håller inte med. Men lika gad för det var jag. Håret blev mörkare och mörkare och till slut blev det till och med lite rött. Sen fick jag nog. Jag kände mig inte alls som mig själv och även om jag på äldre dagar faktiskt blivit mörkhårig själv så vill jag liksom inte inse. Så till slut fick jag Martina till att slinga håret på mig. Jag blev väldans glad och jag ångrar det inte för en sekund. Förutom Utväxten just nu som jag inte vågar färga..


Ja.. det är inte lätt att hitta normala bilder på mig ska jag säga. Speciellt inte sådana jag tar själv.

Jag tror jag fick blont hår igen någongång innan vi åkte till turkiet i augusti 2009.

Det var den historien. NU ska jag fixa till mitt vackra hår och sen ska jag hämta Jerry på jobbet.



Videoblogg bara för att

Jag har skaffat ett sånt videofy.me konto och jag tänkte bara prova ifall jag fattar hur det går till. Så jag bjuder (tror jag?) på en film från påsksärmonin i påskas.

Jag och Brainy bestämde oss för att bo i hammocken en vecka. En väldigt lyckad idé :)



Här har ni filmen och jag hoppas jag har fått rätt på det nu :)

Zombie

Då har man sovit bort hela sin lediga dag. Jag behövde nog sova. Klockan 15.00 orkade jag gå upp från sängen och äta frukost. Nu har jag och Signe även varit ute i den härliga kylan.

Jag är fortfarande trött och vet inte hur jag ska orka med att lyfta ett finger för att göra något här hemma.

Jag tror jag sätter på ett avsnitt av tre kronor och sen får vi se vad som händer och fötter.

Idag får jag nog låta mig vara en zombie .

Inget internet

Det gick halvbra att sova. Inte så lätt det där fast man är trött. Att sova på beställning.

Vi har precis ätit tacos och om tjugo minuter ska jag köra till jobbet. Det blir alltså inte mer bloggande för mig idag eftersom jag inte har internet på natten längre. Jag har ju "slarvat bort" mitt mobila bredband och eftersom jag inte hittar det någonstans och förhoppningsvis kommer sluta jobba natt inom en hyffsat snar framtid har jag inte brytt mig att skaffa ett nytt utan sagt upp det helt och hållet.

Så nu vet ni det. Det kommer säkert att komma fram under flytten. Gör det inte det så är det konstigt var jag kan ha tappat det någonstans.

Jaja.. Nu säger Jerry att det är risk för halka ikväll så jag får köra redan om tio minuter kanske. Jag sitter fortfarande i pyjamas så det blev lite bråttom hur som :D

Trevlig lördag alla.

lördag

Vi körde en runda till centersyd efter frukosten och sedan körde vi inom Stoffe och Tess på hemvägen. De hade en mysigt litet hus och världens sötaste hund.

Nej inte sötare än signe såklart :)

Nu ska jag sova. JAg har ställt klockan på 18.00. Har jag tur somnar jag kanske halv sex så jag får en halvtimmes sömn.

Och jag har kommit på att jag ska mejla hotmail och fråga hur jag ska gå till väga med mitt problem. men jag vet inte vad de har för adress. har de [email protected] eller något sånt?

Någon som vet var jag hittar kontaktuppgifter? Jag är urusel på att leta reda på sånt.

Nu säger jag godnatt för en stund.

Blogg-award

Jag vaknade av att Jerry ringde och ville att jag skulle hämta honom. Det regnade ute och det går inga bussar idag för den är röd. Dagen alltså.

Så det var på med kläder och så köra.
Vi har nu ätit lite frukost och jag ska krypa ner i sängen igen en stund tror jag.

Just det. Jag har fått en sådan rolig blogg-award av Jessica. Det tyckte jag var väldigt snällt. Tackar. Jag ska välja ut 7 bloggar som jag vill ge det till och skriva 7 sanningar om mig själv. Så jag fixar det senare.

Tack igen.


det finns ingen bra rubrik för detta inlägget.

Vad har TV4:s chef för nummer? jag skulle behöva komma i kontakt med denna rätt så omgående.

Jag kan inte kolla på tv4. De har något inslag där det plingar på en dörr. Och vad tror ni händer då? Jo min moster-hund blir helt galen och springer runt och skäller och väntar på att få äta upp gästen som inte är på väg in från dörren.

Ni som har varit hemma hos oss eller träffat Signe på annat sätt vet hur galen och TRÖG denna lilla hunden är.

När man ska in efter att ha lämnat henne ensam en stund så låter det som vi har värsta stora björnen som försöker springa genom dörren. Men nej. Det är bara Signe som vill hälsa.

En gång stod vår nya granne med i trappen när jag var på väg in och han hör då hur en hund morrar och piper och sen en väldans duns så det ekar i hela trappen. Han kollar förskräckt på mig och skyndar sig in i sin lägenhet.

Han måste trott att vi har världens största hund. Undrar om han har sett Signe hur liten hon är. Då måste han ha skrattat lite.

Nu vet ni det. Och till ännu en rolig sak som visar hur trött jag är. Tur för mig att jag kontroll-läste detta inlägget. Jag läser aldrig igenom det jag skriver utan jag bara maler på. Men nu läste jag igenom det. Här har ni förklaringen till varför det var tur.

Meningen som "Han kollar förskräckt på mig och skyndar sig in i sin lägenhet" hade jag skrivit fel. Så här skrev jag den först :

"Han kommer förskräckt på mig och skyndar sig in i sin lägenhet"

Alltså det kanske bara är jag (som skyller på trötthet) men fan vilken bild jag fick upp i huvudet hur han står där och ja-ni-vet-vad. Ja.. det är nog bara jag som tycker det är roligt. Andra tycker nog bara det är äckligt. Eller så tänker ni inte på sådana snuskigheter..

Nej usch. Nu ska jag gå och lägga mig. NO MORE FOOD FOR YOU


Vintervita tänder och idol-besvikelse

Hemma nu efter den långa färden hem då jag fick sitta och lyssna på när jag själv sjöng. Ja radion i vår superbil fungerar ju inte så man får sjunga själv för att köra bil utan musik eller att det är tyst, det går bara inte.

Jag valde att sjunga alla låtar jag INTE kunde bara för att jag tycker det är så roligt att hitta på egna texter. fast folk är så snabba på att kommentera när man "sjunger fel".. Det slapp jag nu i bilen då jag var ensam.

Vaddå?? Jag sjunger inte fel?? Jag är kreativ. SÅ det så.

Nu till en annan sak.
Först så dukade jag fram en bravojuice och mitt marabou vintervit för att Anderas Weise hängde lös på idol och jag var helt säker på att han skulle åka. (jag tänkte alltså fira, jag ropade hej innan jag hann över ån, ramlade i och blev blöt) Jag menar. vem fan röstar på honom ärligt? Han är ju såååå dryyyyg och så värst bra sjunger han ju inte heller.

Så åkte Geir istället. Ja det gjorde i och för sig inte så mycet men jag vill inte ha kvar Weise. Jag får rysningar av honom.

Och då menar jag INTE såna man får när man får mysigt kli på ryggen.


Så här galen ser man ut när man dricker apelsinjuice. Suddigt värre

Man får vita tänder av det nya chokladet. Så bara ät för fan. Smeta på. Tro inte jag tänker borsta tänderna innan jag går och lägger mig. För då blir de ju gula... från apelsinjuicen.. Eller?

För övrigt gillar jag min nya look. Blek, osminkad och små pittögd hela tiden. Kanske fler som hakar på??

Ha nu en trevlig fredagkväll. Jag ska dricka juicen trots halsbränna och skölja ner med chokladen. Sen ska jag somna på soffan och vänta på att Jerry kommer hem imorgonbitti

vad har ni gjort ikväll?

Här var det julmust

På apoteket var där massa av folk. Vi hann till och med slinka in på systembolaget och köpa vin. Nu ska jag förbereda matsäck till jobbet sen bär det av.

Jag har köpt julmust så jag klarar mig. Alltså . Julmust. Hur gott är inte det? Jag är överlycklig att det även finns påskmust. Det borde finnas pingstmust, midsommarmust och hela-året-must.

Affärer borde ha must året runt.

Vilken julmust tycker ni är godast? Eller ni kanske inte ens dricker julmust? Jag gillar apotekarnes Julmust bäst.


Bilden hittade jag på google när jag googlade "julmust". HÄR

Oj, det är slut

Så irriterande. Jag sitter och skriver ut saker som jag tänkte ta med mig till jobbet idag . Och så tar pappret slut. Det är inte bara sut i skrivaren utan slut helt. Det finns heller ingen direkt tid (eller ork i min matta kropp) att fixa nytt så där stressigt.

Så resten av papperna får följa med till jobbet imorgon istället.

Jag hann göra en ansiktsmask och det var lika skönt som i tisdags. Ska nog införa ansiktsmask varje tisdag och fredag hädanefter. Jag som har sån konstig hy kan behöva det.

Jaja. nog pratat om det nu har jag faktiskt inte tid med datorn mer. MAAAAAT och promenad igen med Signe står på schemat.

Vad ska ni göra denna fredag?




lat är bara förnamnet

Oj vad trött jag är idag. Det har inte blivit något städande alls. Bara blogg-läsning och mys i soffan men Signe. Hon njuter för fullt och jag klagar väl inte heller.

Halv två ska jag ner på apoteket för att hämta ut mina efterlängtade tabletter mot illamående. Det ska bli underbart och jag hoppas att dom hjälper.

Nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Så kanske jag hinner med en ansiktsmask innan jag ska iväg.


fredag

Godmorgon.
Sitter här och nyser och snörvlar. Jag tror jag har haft djur som sällskap i sängen inatt. En viss hund är expert på att smyga upp i sängen när man somnat och gosa ner sig.

Hon är btw fortfarande sovandes nu vid min sida.

Idag ska jag försöka städa lite. Det är inte så lätt när man bor bland hundra flyttlådor. Men man får försöka iaf. Sen ska jag vila. Jag ska påbörja jobbhelg inatt.

Jerry har redan börjat jobba sitt 24 timmarspass så vi får klara oss själv idag.

Nu ska jag nog duka fram lite frukost. och försöka få liv i Signe .


Virus. . .

Det har uppenbarat sig ett virus eller något annat liknande på min mejl. Alltså den skickar mejl till alla i min kontaktlista. Jag har ingen aning om vart det kommer ifrån eller vad det är. Men jag antar att det är virus.

Måste jag byta mejl nu? Min mejl som jag har haft i hundra år? Hjälper det att byta mejl eller måste jag göra något annat med? Vart kommer det ifrån?

Jaja.. Jag skickar iaf INTE massa konstiga meningslösa mejl till er så att ni vet. Jag skickar bara mejl till viktiga personer. (hehe. hoppas ni fattade att det där var ett skämt?)

Nu ska jag och Jerry mysa en liten stund. Imorgon börjar han redan nio på morgonen och vi båda jobbar natt så vi ses inte på länge.

Godnatt på er


Ingen symaskin i år heller...

Igår kom jag på vad jag önskade mig i födelsedagspresent. Eller jag vet vad jag önskar mig och jag har sagt det till Jerry flera gånger när han frågat.

Symaskin har jag svarat på frågan varje gång. Han svarar med att rynka näsan och säga "Men det är ju så dyrt". Jag svarar med ett leende: Ja men det är ju det jag vill ha.

Men så igår sa jag att jag önskade mig wii. Då utbrister han i värsta smilet: Ja det ska du få. Jag lägger till att jag vill även ha wii fit och han svarar självklart.

Fast efter en stund erkänner han att han nog inte kommer köpa wii till mig.

Jag blev mest irriterad över att han vägrar direkt en symaskin men ett jävla wii kan han köpa?? Det kostar ju lika mycket väl?

Jaja.. jag sa till slut att jag inte ville ha något alls av honom. Utan att han kan lova mig att vi köper wii någongång.

Så det blir ingen present för mig. Ingen symaskin detta året heller.. Jag som hade tänkt börja sy egna kläder för de i affären är så himla tråkiga för mig just nu.



Onsdag med syster

Varför haf jag lyst med min frånvaro här idag då?

Jo. Först så ägnade vi hela morgonen med att sova och ha det bra med en lång frukost. Sen tog vi tag i vinden. Vi rensade ut allt som skulle slängas.

Medan jag satt där bland alla lådor och sorterade så sprang Jerry upp och ner för alla trappor.

De håller på att bygga i huset (ja fortfarande) så jerry frågade ifall vi kunde slänga vårt skräp i deras släp. Det fick vi om vi skruvade av allt som va metall. Det orkade vi inte. Så vi körde till tippen.

Det blev massa lådor tomma så nu har vi hela lägenheten full av lådor. Så det är bara att packa.

När vi var klara med det så åt vi lunch och sen somande jag på soffan.

Nu är felicia här. Vi har krängt tacos för 308 kronor. Det är fina grejor. Hon vill se rädda willy eller twilight. Hmm..svårt val :)

Här har ni henne.

15 somrar. Mycket kvar att lära. Hon säger att jag och Jerry inte har något liv. Bara för att vi sitter på golvet när vi äter, den som rapar högst vinner och skriker ut allt vi vill ha ...

Jaja.. det finns synvinklar på allt.. jag har lite bredare synvinkel än andra.. det ni..




älskade, älskade skor.

Nu har jag fyllt en hel låda med skor plus massa skolådor. De i skolådorna är mina bästaste bästa skor.

Favoriterna, pinglorna..

Alla kunde ju omöjligt få bo i skolådor. så de äldre, lite mer använda skorna fick då trängas i en stor flyttlåda istället.
Har lite ont i magen. Känns ju inte kul att trycka ner skor så på det viset men Jerry vägrar låta mig packa alla skorna var för sig. så då får det bli så här. Sen har jag ju massa på vinden som jag snart ska få återse igen.

Spännande.



Nu har jag inte alls så många skor att välja mellan som står framme. Men jag kan ändå inte gå i några skyhöga klackar för tillfället ändå så jag klarar mig nog. Jag har ju mina nya stövlar .


Nu ska jag ta det lite lugnt igen så jag inte behöver åka iväg för min magont. Lägga mig på soffan och dricka lite julmust. Det är grejor det.

ansiktsmask var det här

Och jag sitter här nu och lermasken börjar torka. Kan inte riktigt röra munnen. Men det är inte så länge.

Igår slank vi in på KICKS och så såg jag att de hade erbjudande. Tre masker, betala för två. Så jag köpte sex stycken. tre lermasker, två "warm mask" och en peel-off mask.

Enda gången jag använt ansiktsmask är i turkiet. Det var en slags lermask så jag köpte alltså tre såna. Den i Turkiet gjorde min hy så fin och full av lyster att jag vill gärna hoppas och tro att den jag använder nu gör samma mirakel.


Det hade varit kul att komma med en sån där mask på halloweenfesten.. men det får bli till nästa år.


Update

. Jag ska nu lägga en ansiktsmask hade jag tänkt.

Och på tal om något lite sådär.

Någon som är sugen på att hjälpa mig designa min blogg? Jag blir så omotiverad och tycker den är så tråkig. Men jag kan absolut ingenting om det där.

hehe.. jag hör hur det börjar knapra under soffbordet. Det är Ester som överlyckligt har spårat upp en ostbåge som Signe har missat.

Det är lycka för katten. :)



Min katt är förövrigt förälskad i ost, ostbågar och filmen BOLT. (det är den hon sitter och tittar på, på bilden) Hon var fram framför tvn massa gånger när vi såg den. helt inne. Det har bara varit den filmen oxå.

Nej.. ansiktsmask var det här.

tillägg: Ignorera vår dammiga tvmöbel..

Jerrys framtid

Jerry ska sadla om till konstnär.

Bilden är porträtt av Signe när hon är ute på promenad.

vad tycks??

ont i magen, gå till per i hagen. ..

Jag har kört hem vixi och  nu sitter jag här i soffan och väntar på att jag ska orka plocka undan godiset och lägga mig.

Idag har jag haft vääääääldans ont i vänstra sidan av magen så jag har inte kunnat stå rakt upp men inte heller böja mig ner. Har aldrig haft så ont i magen. Men det är inte "magknip" eller som vixi frågade: gaser.. hehe.. ja jag vet inte vad det är förutom att det är jävligt obehagligt.

Så nu hoppas jag att jag somnar gott och vaknar imorgon och känner ingenting. Annars måste jag ju ringa vårdcentralen.. Och där ränner jag ju stup i ett känns det som. Var ju bara nån månad sen jag var där för jag varit förkyld i väldigt länge och hostat. Jaja. jag vill ju inte heller att nåt ska va fel så lika bra att ringa om jag inte är bättre.

Så ja.. Jag ska plocka undan och Jerry ska ringa och säga godnatt (han jobbar natt) sen kan jag förhoppningsvis somna.


Godnatt på er

bildag

Mat är gott. speciellt när man äter den med andra.


Idag har Signe åkt massa bil. det slutade med att hon fick nog och kräktes. Hon är ju lite åksjuk men det blev tvunget att ta en extra runda. Nu ligger hon och vilar bredvid Vixi i soffan.



RSS 2.0